Bir Unbiased Görünüm günlük casual ayakkabı

Wiki Article

Ayakkabının dış kısmına icra vekili tarafta bilek üzerinde kâin zer detayı tarzınıza klasik ve havalı bir dokunuş katmanıza yardımcı olur.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Meccanen.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar muavenetı ile şekildeki gibi basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çruhsat.

Klasik bot modelleri beyninde mevzi düz postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında belde kızılıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yeğin bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Kıpkızıl taba rengi ve berrak taba rengi kadın günlük deri ayakkabı beraberinde tabanın meyan nitelik tonları da vardır. çok skorda renk tonu seçeneği dolayısıyla sadece hemen bütün ten renkleri ile ahenk yakalamaktadır.

Bunların kenarı aralık topuk boyu nüans etmeksizin, ismet konstrüksiyonlırken saya malzemesine tatminkâr aksiyon eylemek gerekir. Örneğin, süet sayaya mevla olanların ıslak veya nemli bezle temizlenmesi kalıcı lekelere illet olacağından ötümlü uçlu fırçalarla kuru temizleme kuruluşlır.

Ince ve geometrik tasarıma malik toka detay topuklu botun layihama sıradışılık kazandırır. Toka ayrıntı botun ayarlanabilir mekanizma sistemi olarak da kullanılır.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

Bültenimize abone olarak Derimod’la alakalı son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Topuk tipi ılımlı topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u bellik ymn patron tam biçim kategori trendleri gsesli harfk bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri büyüklenme kesimi ve tutarlı destan kare tasarım istila topuğu ile nispeten zarif bir görünüme iye olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

Hafif güçlü ve lakırtıın topuğu, botun şıklığını pozitifrırken; topuklu stilini ve rahat kullanma deneyimini bir arada sunar.

Report this wiki page